Nya vägar


Det här är den nya promenadvägen; en rak, jämn väg vid flygfältet. Den ser kanske inte så rolig ut så här på bild, men är så fin att gå. Jag har gått i skogen i alla år, så det här är något helt nytt: öppet med utsikt långt bort och ibland möten med andra hundägare.
Ibland behövs inte mer för att ge morgonpromenaden en ny energi.

Trots att det mesta i naturen vilar just nu, så är det så vackert: det knotiga svarta trädet mot den ljust pastelliga himlen är som en japansk tuschteckning.


Kallt var det idag: – 15 grader och lägger man till den kalla vinden; så blev det rejält kyligt.

Resten av dagen går till att förbereda middagen ikväll för 9 personer. Det blir lammstek från Kuttainen som steks länge i svag ungnsvärme. I slutet läggs klyftad potatis i ungsformen och då steken är marinerad, får potatisen så god smak av den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *