Nytt år!

Nytt år väntar på att laddas upp, men först en kort summering av gamla året.
Det var två förändring under året; den ena kortvarig och den andra är förhoppningsvis stadigvarande. Den kortvariga var rektorsjobbet på friskolan i Kuttainen, som gav mig många värdefulla erfarenheter jag inte skulle vilja vara utan.
Den andra var gymträningen som jag ofta tänkt ”borde testa…”, men inte tagit mig dit. Inte förrän sjukgymnasten lade upp ett träningspass, tog jag mig dit och det har varit så bra för ryggen och rörligheten. Dessutom är det kul att få ta i och jag tror just det är bra för det allmänna måendet.

2019 börjar med besök av två kära vänner: Hanna, som jag träffar relativt ofta och Khairuddin som jag inte träffat på två år, så det blir….spännande.
Jag kommer fortsätta jobba en del; svenskkursen på Rymdcampus avslutas i mars och om en vecka skall jag intervjuas för ett online lärarjobb.
Gymmet kommer naturligtvis besökas regelbundet, men jag planerar även fortsätta med simningen.
Sedan har Kiruna IFK en rolig utmaning: Naturpasset Extrem, där man skall bestiga 10 av kommunens toppar. Det låter väldigt roligt och eftersom spannet ligger mellan Kebnekaise och Aptasvara; alltså hög-, respektive lätt svårighetsgrad, så kanske jag och hundarna satsar på det.
Hundarna skall få en mer strukturerad träning, för de gillar det. Själv har jag lite svårt att uppmana en riktig träningsglädje då det gäller lydnadsträning, men då jag ser hur glada hundarna blir när de ser klicker och godis, så gör jag det för dem.

Till slut tänker jag fortsätta med bloggandet, då jag gillar att skriva och bloggen är en bra plattform för det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *