Alternativ fredag

Är det inte märkligt att det finns en speciell dag, där vi skall handla? Alltså öka vår konsumtion från redan en hög nivå? Nu är det inte bara saker vi skall konsumera, utan även upplevelser; typ äventyrsresor, som om vi inte nå mer kan uppleva något på egen hand..?

Jag och hundarna for i alla fall ut idag till ett av favoritplatserna vid Esrange, för att få avkoppling och rekreation. Precis det man antagligen söker på betalda upplevelseanläggningar, så alla har nog behov av att få vila huvudet och ladda energi.
Det var så fint ute vid sjön: tyst, vacker himmel och vi kunde obehindrat gå nästan runt hela sjön.
Gott fika ingår alltid i en upplevelse, så ock i vår. Men; idag var det så iskall blåst så fikat blev kortvarigt.

Vi lämnade sjön och fortsatte gå på myrarna där det blåste mindre och där vi kunde gå överallt. Jag tror hundarna också uppskattar detta att kunna förflytta sig var de vill: inga blöta myrar eller sjöar som hindrar, utan allt bär både dem och mig.

Imorgon planerar vi ny utflykt mot Kalixfors där det finns många stora sjöar att gå runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *