”Läget..?”

Sista riktigt lediga veckan, även om mitt deltidsjobb kommer ge mycket tid att fortsätta med hundarna och de andra djuren – och kreativt skapande.
Igår hämtade jag och Najib hö till kaninerna; en resa på 40 mil t.o.r. Om inte kaninerna hade en hög ”kulfaktor”, skulle jag inte lägga en hel dag + pengarna, på att hämta hö. Men som sagt; det ger så mycket att bara vara med dem och jag är så glad att jag hade både sällskap och hjälp av Najib. Torrhöet är inte lika populärt som det gröna gräset, så de väljer det gröna före det torra, men snart finns inget annat alternativ. Kaisa håller på att byta till sin fina vinterpäls.Tuppkycklingarna går kvar i flocken, för att nacka höns är inte den roligaste sysslan som hönsägare. Flocken med Svarte Petter går fortfarande ute när jag är hemma, men om någon månad är det dags att flytta helt inomhus. Love gillar att sitta och iakttaga grannarna nedanför oss. Deras provinriktade träning, får vi lägga på hyllan, då min rygg inte klarar av det. Lite trist förstås då vi tänkt starta på både jakt- och lydnadsprov, men vi får fortsätta träna i stället utifrån våra förutsättningar. Trädgårdsmöbleran står på altan, men den enda som använder de nu är Isa. Hon har helt friskt vatten i sin skål, men väljer fatet för dekorationsblommorna.
Det nya i höst, är att rita bokstäver. Alltså LETTERING, som är så kul. Hundarna har fått personliga namnskyltar…    
…och födelsedagskorten är egentillverkade.Jag jobbar för att få upp en Letteringlärare, hit till Kiruna i höst, men har ännu inte fått klartecken. Lägger ut här och på FB, så fort det är klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *