Gammal träning rostar aldrig


”Vad skall vi göra ikväll..?” – tänkte jag och då med tanke på vad vi skall träna. Vi måste inte träna något varje dag, men då jag nu är ledig – så är det enormt lyxigt att kunna träna så mycket. Under jobbtiden, fick träningen pressas in efter jobbet och det kändes alltid som att hundarna fick stå tillbaka.
Det är den stora fördelen med att vara pensionär: Du har nu så mycket tid att göra det du inte hann med och ändå skulle jag inte vilja vara utan att jobba helt. Att gå ut och jobba några dagar i veckan ger utmaning, sociala kontakter och extra pengar.

Tillbaka till kvällens träning.
Det var länge sedan vi tränade Nosework, så jag lade ut 12 kartonger som ett doftprov och båda hundarna kom direkt ihåg vad som förväntades av dem.

Ja, det var vår träning ikväll.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *