Arbetsboken klar; nästan…

Nu är Arbetsboken för Grundfärdigheter, nästan klar. Det har tagit väldigt lång tid att bara hitta bilder, men eftersom jag gillar skrivbordsarbete – och resultatet är så bra; har det varit väl använda timmar.
Min första tanke var att göra en roligare arbetsbok för min egen träning, eftersom jag tycker alla träningsböcker är lite trista. Kan det vara så att träning för de flesta är en allvarlig syssla och då skall arbetsmaterialet också vara ”allvarligt”? Alltså svart/vitt.
Jag hade tänkt använda illustrationer istället för bilder, men det kräver ett mer avancerat datorprogram, så det fick bli gratisbilder så här i början.
Bilderna är viktiga, eftersom de ger en lekfull inriktning på träningen, något som jag gillar. Jag har nämligen väldigt svårt att hålla energin uppe under längre tid, om det blir för strikt och styrt – och det är nog anledningen till att jag numera har svårt att träna mot tävling.

Håller på att undersöka med Canis om jag får använda deras upplägg av Grundfärdigheter i försäljning, men har ännu inte fått svar. Jag ser nämligen att den här Arbetsboken skulle kunna användas som utmärkt aktivering till alla som vill ”göra något med sin hund”, men som har svårt att hitta upplägg och utmaningar.

Kom ihåg (om du gillar det du ser på skärmklippet): Du får inte använda upplägget. Om jag får okey från Canis, kommer Arbetsboken finnas som pdf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *