Kort träningspass

Det blev kort träningspass idag, eftersom jag var sent hemma och jag vill helst träna utomhus – och det är ju inte ljust hur länge som helst.
Både jag och hundarna är inomhus hela dagarna (de dagar jag jobbar), så när jag är hemma, då vill jag få dagsljus.
Idag fanns Bakdelskontroll: Kloss i front, i planeringen.
Det är ett moment vi tränat tidigare, ungefär så här långt – och sedan stannat upp. Därför väntar jag med spänning på att guidas vidare, för Love (och även Sampo) behöver verkligen få till en korrekt utgångsställning.

Det andra momentet var Sitt baklängesgående, som Sampo här visar.

Sådana här dagar är det så bra att ha en färdig planering, för när man kommer hem vid fem och är hungrig – så finns det inte tid för att börja planera sin träning. Blir det träning, så blir det ungefär som man alltid gör, utan utveckling.
Det är precis som på jobbet: den här dagen har varit lite turbulent och då är det stabilt att bara titta i planeringen: ”Vad skall vi jobba med..?”

Nu har vi två dagar ledigt och det uppskattar vi. Vi är några som skall testa att ha gemensamma middagar varje onsdag och imorgon börjar jag med fisksoppa och äppelkaka. Även för hundarna blir det kul, då deras kompis Acke kommer med sin matte och husse. Hos mig är alla hundar välkomna, för jag har stort tålamod med hundar som rör sig. Det jag däremot inte tolererar är om någon korrigerar en hund; det får sedan vara mina eller egen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *