Skolstart

Första arbetsdagen efter jullovet och det var riktigt roligt att få komma till skolmiljön igen. Eleverna börjar på onsdag och på fredag startar jag undervisningen i svenska. Just det känns speciellt roligt och även om ämnet är helt nytt och åldersgruppen likaså, så märker jag att det är lärare jag gillar att vara.

IMG_5203
Ett löfte den här terminen då jag jobbar, är att inte ha några andra måsten den tid jag är ledig. Förr var hela tiden inbokad med aktiviter både hemma och på stan, men så är det inte nu. Efter jobbet så är det hundpromenader, hundträning och kanske lite broderi.
Efter att vi tagit vår promenad, blev det träning och planeringen såg ut så här: 3 Grundfärdigheter och jag hade noga planerat hur det skulle se ut, alltså det vi kallar kriterier.

IMG_5220
Handtarget är prio 1 nu inför Doftprovet. Tanken är att nosdutten skall flytta över till doftkällan, men än så länge är vi på 2 sekunder mot handen. Låter lite, men steget från snabb dutt till 2 sekunder, är ett ganska stort steg för åtminstone mina två.
Båda hundarna gillar träning; precis som de skall göra då det ju är arbetande labbar.

IMG_5334 (1)
Handarbetskorgen står tom i hyllan efter att Röda Stjärnan levererats. Funderar lite på vad jag skall starta för broderi, men under tiden använder Sigge korgen som sovplats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s