Vardag igen

Bocken har tappat sitt horn och lite blod finns kvar, men han verkar inte påverkad av det. För mig såg det illa ut och jag förstod först inte varifrån blodet kom…

IMG_4861

…men när jag hittade ena hornet vid matningen, förstod jag att det måste komma från bocken. Man ser både lite blod och hår vid fästet.

IMG_4926
Den här bocken hade fantastiskt fina horn, så nu pryder den spishyllan inne hos mig. Det är inte ofta man hittar hela horn, eftersom olika gnagare direkt börjar bearbeta hornet.

IMG_4937
IMG_4862Före jul smälte jag ister och fyllde en udda tekopp med smält ister + olika fågelfrön och hängde sedan ut den. Det gillade fåglarna, men de får jobba rejält för det är genomfruset nu  när vi har – 25 grader.

IMG_4872Att ta tillvara det man har och laga det som går, är nya livet. Idag var det Lovikkavantarna som fick nya lappar, efter att ha stoppats flera gånger. Förutom att lapparna håller mer än stoppning, så gör det också vantarna varmare.
Enkelt – och snyggt; om jag får säga det själv.

IMG_4885Nu skall hundträningen starta igen. Fått min nya bil, så vi kan åka till Topdog för att träna inomhus i större utrymme. Även om den mesta hundträningen kommer ske på gården, så blir träningen mer strukturerad om man bokat tid under en timme.
Hundarna har fått stå tillbaka under flera veckor, så nu är det deras tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s