En känsla för snö

IMG_4189Jag tillhör dem som gärna skulle ha en snöfri vinter, men nu bor jag här och då är det bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.
Igår var värsta snödrevet och idag ser man fortfarande spår av det. Fantastiskt att snön kan bilda så skarpa kanter, men den snön är jättetung att forcera, så hundarna valde klokt nog en omväg.
Jag följde naturligtvis deras spår.

IMG_4191Bäcken är helt snötäckt och inte ett enda djurspår såg vi idag.

IMG_4225Love är en enormt fysisk hund som utan tvekan slänger sig i djupsnön. Det verkar som att hans artros i både höfter och tassar, inte bekommer när han rör sig. Däremot kan han  ibland slicka sig om sina tassar inomhus, så antagligen har han lite ont då.
Det är kanske som min artros i fötterna: lite ont ibland, men sällan när jag rör mig. Det är nog bra med fysisk aktivitet, för både mig och Love.

IMG_4211Vår skidur idag blev kort, då ingen annan åkt upp spår. På hemvägen valde Sampo att följa mina spår, eftersom han säkert förstod att nu är det gamla spår och dofter som väntar.
Hans klo läker på riktigt bra och trots att det tar lång tid att bilda en ny klokapsel, så går det så lätt med Sampo. Han har en socka för utomhus bruk och en fleecesocka inomhus. Ingen tratt behöver han heller, då han varken slickar eller biter i tassen.

NU måste jag ut och skotta och det är inte alls lika kul som att åka skidor, men och andra sidan får jag bra, gratis fysträning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s